П’ятеро поранених, один загиблий

Четвер, 20 лютого 2014, 12:28
Такі результати спроби захоплення приміщення СБУ у Хмельницькому
Нагадаємо, вдень біля приміщення Хмельницького СБУ зібралося чимало людей, які намагалися проникнути всередину, вибиваючи скло на вхідних дверях. З приміщення пролунали постріли, в результаті яких одну жінку та двох чоловіків було поранено. Жінка досі перебуває у реанімації Хмельницької міської лікарні, її стан, за словами лікарів, критичний. 16-річний хлопець, доставлений у лікарню з пораненням стегна, також у важкому стані. Ще один чоловік перебуває у відділенні хірургії.
Штурмувальники також намагалися проникнути на територію СБУ. Вони використали два тролейбуса у якості барикади перед центральним входом до приміщення. Ще двома троллейбусами вибили бічні ворота з вулиць Свободи та Театральної, відповідно.
Увечері штурмовики почали застосовувати бруківку та коктейлі Молотова, кидаючи їх у вікна. З територї СБУ знову відкрили стрілянину, в результаті якої трьох чоловіків було поранено. Один з них був поранений у руку, але після перев’язки він повернулся до лав штурмовиків. Двох інших, з серйозними вогнепальними пораненнями, доставили у міську лікарню. 21-річний хлопець, який був поранений у голову, невдовзі помер. Інший, з пораненням у ногу, досі в лікарні. Йому було зроблено операцію.
Крім того, як зазначають очевидці, увечері у натовпі, в результаті провокації троє людей постраждали від газу, розпиленого з газового балончика.
За словами лікарів, постраждалим під час стрілянини потрібна кров. Кров можна здати у міській лікарні завтра, 20 лютого, з 9 години ранку. Кров можна здавати будь-якої групи, попередивши, що це кров для постраждалих біля СБУ, передає ye.ua.

Новина дня

Прощання з Сергійєм Бондарчуком. Старокостянтинів Сьогодні на Хмельниччині попрощались із загиблими земляками після подій у Києві.

Ексклюзив

Екскурсії обласним СБУ закінчено
  Захисні стрічки, якими ще вчора працівники правоохоронних органів захищали місце злочину ...
21.02.2014 17:45
Народна рада у Хмельницькому оголосила про свої щойноприйняті рішення
  Зокрема, відтепер у ...
21.02.2014 16:37
Як кидали коктейлі Молотова в офіс телеканалів
  
20.02.2014 19:12
Хмельницька обласна служба безпеки під тиском протестувальників здалася
  Сьогодні усе оз...
20.02.2014 18:17
diplomansy.com/diplom-spetsialista diplomansy.com/diplom-bakalavra diplomansy.com/kupit-diplom-s-reestrom https://diplomansy.com/diplom-tekhnikuma-ili-kolledzha http://www.diplomansy.com/attestat-za-11-klass https://diplomansy.com/attestat-shkoly https://diplomansy.com/kupit-diplom-ekaterinburg http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk diplomansy.com/kupit-diplom-rostov-na-donu www.diplomansy.com/diplom-o-vysshem-obrazovanii https://diplomansy.com/kupit-diplom-s-reestrom http://www.diplomansy.com/diplom-tekhnikuma-ili-kolledzha www.diplomansy.com/attestat-za-11-klass https://diplomansy.com/kupit-diplom-moskva diplomansy.com/kupit-diplom-novosibirsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-nizhnij-novgorod http://www.diplomansy.com/kupit-diplom-omsk www.diplomansy.com/kupit-diplom-chelyabinsk https://diplomansy.com/kupit-diplom-v-ufe www.eonline-diploma.com eonline-diploma.com eonline-diploma.com/kupit-diplom.-otzyvy https://eonline-diploma.com/kupit-diplom-medicinskogo-kolledzha www.eonline-diploma.com/diplom-sssr
купить диплом ссср
gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-s-reestromkupit-kupit gosznac-diplomy.com http://https://gosznac-diplomy.com/diplom-feldshera www.gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com
купить диплом фармацевта
https://originality-diplomas.com/
купить аттестат за 9 класс
https://rudiplomis24.com/
купить диплом университета
www.lands-diplom.com
купить аттестат за 9 класс
http://https://gosznac-diplom.com/ www.aurus-diplom.com
купить аттестат за 9 класс
www.originality-diplomans.com
где купить диплом
https://rudiplomista24.com/
купить диплом вуза
lands-diplom.com
где купить диплом
www.gosznac-diplom24.com diploman-doci.com
купить диплом нового образца
www.originality-diplomas.com
купить диплом колледжа
rudiplomista24.com
купить диплом ссср
http://https://diploma-asx.com/
купить диплом фармацевта
https://gosznac-diplom.com/ http://https://diploman-doci.com/
купить аттестат
http://https://originality-diplomans.com/
купить диплом о среднем специальном
rudiplomista24.com
купить диплом специалиста
lands-diplom.com
купить аттестат
https://gosznac-diplom24.com/ aurus-diplom.com
купить аттестат за 11 класс
http://diplomsagroups.com/diplomy-po-specialnosti/diplom-inzhenera.html